Participació a la Jornada Eduemprèn a Barcelona

Participació a la Jornada Eduemprèn a Barcelona

Durant el matí del 7 de novembre els alumnes de 3r d’ESO han participat a la Jornada d’Obertura d’EduEmprèn organitzada al campus La Salle-URL. EduEmprèn constitueix una iniciativa destinada als alumnes de FAIG de 3r d’ESO i promoguda des del parc d’innovació La Salle Technova Barcelona amb l’objectiu de potenciar els valors i les competències pròpies de l’emprenedoria.

Sota el lema “Observa, Proposa i Transforma”, els alumnes han pogut realitzar un taller dedicat a l’emprenedoria social i on esposava en pràctica una de les dinàmiques més innovadores de l’emprenedoria: el Candy Innovation Model. D’aquesta manera els estudiants han treballat, juntament amb alumnes d’altres centres de La Salle Catalunya, en la recerca d’idees i solucions innovadores per a les que, segons l’ONU, constitueixen els reptes i problemàtiques del segle XXI.

Finalitzatel taller els alumnes han assistit a una sessió expositiva on equips nois inoies de 4t d’ESO han presentat els projectes realitzats durant el curs passat.En representació nostra, la Martina Bonet, la Gina Muntada, l’Ariadana Rodríguez,en Lluc Solé i l’Anna Torner han exposat el seu projecte “L’Aiguat. Scape room social” el qual va ser un dels projectes guardonats en la Cloenda d’Eduemprèn2018.