Alumnes de Cicles Formatius a Roma amb el programa ERASMUS+

Alumnes de Cicles Formatius a Roma amb el programa ERASMUS+

El dilluns 5 de novembre dos alumnes de La Salle Manlleu, Anabel Rodríguez i Josep Ignasi Prat, juntament amb una alumna de La Salle La Seu d’Urgell, Ana Milene, van començar una beca ERASMUS+ per realitzar el període de pràctiques (FCT) en empreses a Roma.


Aquests estudiants formen part d’un projecte de La Salle Arlep, on participen 9 alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà. Aquesta experiència de 44 dies els pot aportar un millor coneixement de la llengua i la cultura del país d’acollida i obtenir el reconeixement EUROPASS, mitjançant la validació i l’acreditació de les competències adquirides en el període de pràctiques laborals.

Per a finals d’aquest curs La Salle Manlleu ofereix 7 places de mobilitats Erasmus+ de CFGM a Itàlia i Polònia en el període de juny a setembre de 2019.