Sortides culturals de Batxillerat

Sortides culturals de Batxillerat

El dimecres 31 d’octubre i malgrat la pluja els alumnes de batxillerat van fer sortides culturals per itineraris. Els econòmics de 1r van fer un taller de xarxes socials i emprenedoria al Campus La Salle Barcelona. També van ser-hi els alumnes dels itineraris 7 i 8 fent un taller de Capture Motion i una xerrada del seu àmbit. 

Els econòmics de segon, en canvi, van ser a Barcelona Activa, on van poder pensar en les sortides laborals i els seus interessos i van aprendre com actuar davant d’una entrevista de feina. Tant un taller com l’altre estaven pensats per desvetllar motivacions professionals i conèixer la formació adequada segons els seus gustos i les seves aptituds. 

Pel que fa als alumnes que cursen el batxillerat biosanitari i de ciències experimentals van fer una visita a l’Aula Cram de Sant Boi de Llobregat on van poder fer un recorregut guiat per les instal·lacions i un taller sobre la pesca mundial de taurons. Els itineraris 6, 7 i 8 de segon van poder veure el supercomputador Marenostrum i al Planetari del CosmoCaixa. 

La sortida dels itineraris d’Humanitats va haver d’ajornar-se per culpa de la pluja i no es va poder anar a conèixer les ruïnes d’Empúries fins al dia 8 de novembre.