Representacions teatrals i mostra de plats creatius a 1r d’ESO

Representacions teatrals i mostra de plats creatius a 1r d’ESO

Aquesta dimecres 21 de novembre els alumnes de FAIG de 1r d’ESO van finalitzar la fase INPUT del PIC Humanístic “L’art de crear”, projecte que es treballa conjuntament amb La Salle Manresa. Com a activitat de tancament els alumnes van preparar diversos plats creatius i saludables que es van mostrar a l’espai del Museu de l’escola. L’exposició gastronòmica va anar seguida de representacions teatrals prèviament preparades i protagonitzades pels mateixos alumnes. L’activitat, que es va desenvolupar d’11 a 1 del matí, va estar oberta a les famílies.

A partir de la setmana vinent iniciaran la fase OUTPUT on els equips posaran en pràctica la seva creativitat desenvolupant un projecte d’investigació que ells mateixos escolliran.

Podeu veure més fotografies de totes les activitats del FAIG de 1r d’ESO en aquest àlbum.