Gran èxit de la recollida d’aliments

Gran èxit de la recollida d’aliments

Com cada any i dins la Campanya de Nadal, l’escola contribueix al Gran Recapte que organitzen els Bancs d’aliments. Del 3 al 14 de desembre es recullen els aliments que porten els alumnes, es classifiquen i es porten a El Sarró-Manlleu aliments solidaris.

La manca d’una millora econòmica perceptible per a tota la població del nostre país ha generat un augment de les desigualtats i de la quantitat de persones mancades d’allò més imprescindible per viure. Els infants en són un dels col·lectius especialment afectats. Per ajudar a pal·liar aquesta situació, des de La Salle es tira endavant aquesta iniciativa solidària.

Els aliments que més s’han recollit en la campanya són llegums cuits (72 kg), llet (225 litres), pasta (124 kg), cacau en pols (30 kg), cereals (10 kg) i galetes (50 kg).

En total, entre les classes de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat, s’han recollit més de 775 kg d’aliments. El reconeixement per a la classe més activa i solidària és per 4t d’ESO A amb 138kg d’aliments recollits. El desembre del 2018 es converteix així en un dels anys més solidaris. Moltes gràcies a tots per la vostra implicació.

La classe de 4t d’ESO A