Festival de Nadal de 1r d’ESO 2018

Festival de Nadal de 1r d’ESO 2018

El dijous 20 de desembre es va celebrar a l’auditori-capella de l’escola el tradicional Festival de Nadal dels alumnes de 1r d’ESO.

Un esdeveniment que cada any es transforma, amb la novetat de la incorporació d’un presentador, l’Igor Roviró, el festival no és només musical, sinó que abarca totes les disciplines artístiques, amb l’objectiu de buscar les habilitats innates de cadascun dels alumnes i les alumnes de 1r d’ESO.

Les actuacions musicals i instrumentals, teatrals, de dansa, de percussió corporal i de cant coral van fer emocionar al públic una vegada més. A destacar les darreres cançons del Festival en les que hi van participar tot l’alumnat de 1r d’ESO; la nadala “Ha arribat l’hivern” i la cançó de l’any del Tricentenari “Som camí, som La Salle” amb la performance d’uns globus il·luminats que hi van donar el toc creatiu.

Un any més des de l’escola es vol felicitar a tots i a totes les alumnes de 1r d’ESO pel seu esforç i talent. Alhora es vol fer una menció molt especial a la directora del festival i professora de música, l’Anna Busanya, per la seva implicació i creativitat en un Festival que cada any sorprèn i emociona. Enhorabona a tothom!

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’esdeveniment al següent enllaç.