La Salle Manlleu participarà a la First Tech Challenge

La Salle Manlleu participarà a la First Tech Challenge

Un equip de La Salle Manlleu
participarà a la First Tech Challenge

La FIRST Tech Challenge és un programa dirigit a joves preuniversitaris d’entre 16 i 20 anys (Batxillerat i CFGS). Aquest programa esta centrat a oferir una experiència en equip única i estimulant. A partir d’un repte comú, els equips dissenyen, creen, proven i programen robots autònoms. El robots estan operats per controladors i han de realitzar una sèrie de missions i tasques en un espai delimitat.

«La Salle Manlleu participarà al torneig amb un equip guiat per dos professors. En David Ferreiro i en Salvi Guix faran de mentors d’un grup d’alumnes de les diferents especialitats dels cicles formatius de l’escola.»


El passat dijous 24 de gener, en Pep Ayats i en Juli Ordeix, Coordinadors de Robòtica Educativa de la Facultat de Ciència i Tecnologia de la UVic, i l’Oriol Gracia, estudiant del Grau de Mecatrònica, van venir a La Salle Manlleu per fer una demostració de robòtica. També van explicar les bases del torneig ‘First Tech Challenge‘.

Demostració First Tech Challenge

El torneig té un àmbit internacional i l’organitzen la Universitat de Vic conjuntament amb Fundació Scientia. Rep el patrocini de l’empresa Girbau. Serà un torneig únic a tot l’Estat espanyol.