DENIP 2019. Som clau per la PAU

DENIP 2019. Som clau per la PAU

El dimarts 30 de gener es va celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) a la nostra escola. Durant el matí es van realitzar a la capella-auditori actes per cicles a l’ESO i al Batxillerat.

“Som clau per la Pau” va ser el lema i el fil conductor del DENIP 2019. Als tres actes es van poder escoltar actuacions musicals per part dels alumnes i també escrits i reflexions dels alumnes sobre el filòsof i teòleg Raimon Pannikar, aprofitant que des del Departament de Cultura de la Generalitat es celebra l’Any Pannikar, un homenatge a la seva obra. El seu llegat fou la lluita sempre pel diàleg entre les cultures i religions i la cerca d’alternatives als reptes del món contemporani.

A l’última hora del matí tota la comunitat educativa d’ESO i Batxillerat es van trobar al pati de l’escola per celebrar l’acte de cloenda del DENIP. La interreligiositat, la interdependència i el diàleg són les paraules clau que van transmetre els membres de les tres comunitats religioses de Manlleu (catòlica, evangèlica i musulmana) a tots els presents. L’acte es va concloure amb actuacions musicals i una “performance” de pintura i colors per escenificar que en la diversitat aprenem i que el diàleg és la clau per la PAU.

Per visualitzar l’àlbum de fotografies del DENIP 2019 clicar al següent enllaç.