Èxit de La Salle Manlleu a la VII trobada Empresaula

Èxit de La Salle Manlleu a la VII trobada Empresaula

«Una experiència molt positiva pels alumnes de Cicles Formatius de Gestió Administrativa i Administració i Finances.»

El passat 5 de febrer de 2019, els alumnes de Cicles Formatius d’Administració i Finances i Gestió Administrativa de La Salle Manlleu van participar a la VII Trobada d’empreses virtuals Empresaula a l’Auditori AXA de Barcelona.

De les cinc empreses participants de La Salle Manlleu, juntament amb 92 empreses de Catalunya i Espanya, dues de grau mitjà, Maxvision SAS i Eventi SAS, que va aconseguir un segon premi. I de les tres de grau superior, Purebrew SAS, Scaperoad SAS i Nearprof SAS, les dues últimes van obtenir un segon i un tercer premi respectivament. Un balanç d’èxit i tot un reconeixement a la feina ben feta.

Al llarg de la jornada van dur-se a terme diferents activitats i esdeveniments: Una presentació pública de les empreses i un networking, consistent en un meeting point per contactar amb altres empreses i establir relacions comercials.

Els alumnes van elaborar materials, catàlegs i tríptics per presentar els seus productes i serveis tot posant en pràctica els coneixements de les tècniques de comunicació i les tàctiques de màrqueting comercial treballades a classe.

Podeu visualitzar totes les fotografies en aquest àlbum.