Cinc alumnes de Batxillerat a La Salle Talent

Cinc alumnes de Batxillerat a La Salle Talent

Dissabte 16 de febrer va tenir lloc la darrera sessió i la clausura de les jornades La Salle Talent que organitza el Campus Barcelona, adreçades a alumnes de 1r de batxillerat. Aquest any hi han participat els alumnes Alba Capdevila, Pau Capdevila, Txell Serrat, Arnau Vall-lamora i Raquel Vigué.

Les Jornades es van dur a terme en tres sessions diferents i els alumnes van poder treballar en tallers i xerrades relacionats amb la robòtica, la programació d’aplicacions per a mòbils i la ciberseguretat.

La Salle Talent, doncs, ha permès que aquests cinc alumnes de primer de batxillerat tinguin una visió més àmplia del que significa estudiar i treballar en l’àmbit de la tecnologia i les noves professions relacionades amb aquesta.