Sessió Eduemprèn on site al FAIG de 3r d’ESO

Sessió Eduemprèn on site al FAIG de 3r d’ESO

El dijous 14 de març dues representants de La Salle Technova van realitzar un taller de dues hores a alguns equips de FAIG de 3r d’ESO, candidats a presentar el seu projecte al certamen d’Eduemprèn 2019.

El taller va consisitir en una primera part de motivació per participar a la cloenda del concurs al mes de juny; explicant les bases, criteris d’avaluació i els premis d’enguany. Eduemprèn és un concurs que organitza La Salle Technova i La Salle Campus Universitat (URL) per a tots els alumnes de 3r d’ESO de La Salle Catalunya. Els alumnes creen un projecte d’emprenedoria per tal de trobar solució a un dels 16 objectius per al desenvolupament sostenible de la UNESCO al 2030.

En la segona part del taller es va treballar el model de negoci Canvas. Un model que serveix per sintetitzar les idees claus del projecte i per detectar si el projecte té viabilitat i un caràcter innovador. Els equips van realitzar el seu propi Canvas amb l’ajuda i els consells de dues expertes en el món del Business i el Màrqueting i els va servir per millorar i realitzar propostes de millora.

A finals del mes d’abril, els equips seleccionats hauran de preparar una presentació, en forma “Elevator Pitch,” davant l’equip de tutors del FAIG de 3r. L’objectiu serà trobar els cinc millors equips que representaran La Salle Manlleu a l’acte de cloenda d’Eduemprèn a la Universitat Campus La Salle a mitjans de juny.