Sortides culturals de Batxillerat

Sortides culturals de Batxillerat

El dijous 21 de març els alumnes de 1r de batxillerat van fer sortides culturals per itinerari. Un grup format per alumnes de francès i també humanístics i socials van anar a Cotlliure i a la Maternitat d’Elna. La sortida s’enfocava sobretot a descobrir els paisatges i la història del final de la Guerra Civil espanyola i l’Exili. A més, els alumnes van descobrir la figura  i la poesia d’Antonio Machado i van poder visitar la seva tomba.

Com a part del currículum de l’assignatura d’Economia de l’Empresa, els alumnes de l’itinerari 4 van visitar l’Agència Catalana del Consum i hi van fer diversos tallers relacionats amb el món de la publicitat, la gestió del pressupost i el comerç just.

Els biosanitaris van fer una ruta per les instal·lacions de la Facultat de Farmàcia Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. A més, hi van fer el taller “Els medicaments per dins” vinculat a l’assignatura de biologia.

Finalment, els alumnes de Física van anar a Castelldefels a l’ICFO (Institut de Ciències Fotòniques) per fer-hi una visita i un taller relacionat amb la llum.