Agraïment a les mediadores i mediadors de 2n de Batxillerat

Agraïment a les mediadores i mediadors de 2n de Batxillerat

El dimecres 27 de març es va realitzar un dinar de comiat i agraïment a les mediadores i mediadors que han realitzant una tasca encomiable des de 3r d’ESO.

El projecte de mediació entre iguals es va iniciar el curs 2013- 2014 com una eina essencial per fomentar la bona convivència al centre. L’escola va apostar per crear un equip de convivència, format per professors i professores del centre, per tal d’iniciar el projecte de mediació a partir de 3r d’ESO, on es realitza una formació específica als alumnes.

La tasca realitzada per aquest grup d’alumnes ha superat les expectatives inicials. La seva predisposició, implicació aportació a saber resoldre conflictes ha estat exemplar. El dinar va servir per agrair-los en nom de l’escola tot el que han aportat al projecte de mediació i lliurar-los un diploma que acredita el treball realitzat i un petit obsequi.

Aquest curs ens acomiadem i donem les gràcies a l’Ariadna Vall, Gemma Madrid, Marta Madrid, Gina Pou, Júlia Puigdomènech, Roger Fontserè, Gil Sole, Jordi Birosta i Albert Caballeria.