Molta participació a la Jornada de Portes Obertes

Molta participació a la Jornada de Portes Obertes

El dissabte 23 de març es va celebrar la Jornada de Portes Obertes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius amb els lemes “En el teu futur, trepita ferm!” i “Apassionats en fer créixer” com a fils conductor . Els assistents van poder passejar per l’escola guiats pel professorat i alumnes de l’escola.

La jornada va comptar amb la implicació de molts alumnes per tal de dinamitzar els espais. Aquest any hi havia moltes novetats per mostrar: els nous tallers de Cicles Formatius (informàtica, electricitat, instal·lacions de fred i calor i control numèric), el nous programes Erasmus+ (Cicles Formatius) i el Batxillerat o diploma dual (ESO i Batxillerat), els nous projectes de robòtica educativa (First Lego League a ESO i la First Tech Challenge a Cicles) i el nou espai de l’emissora de ràdio de l’escola, Ona La Salle 18 80.

A més a més d’aquestes novetats, es vadonar informació dels projectes, programes i espais que ja estan més consolidats a la nostra escola com poden ser: els projectes Faig, CAAC i HARA, Centre examinador d’Oxford, laboratoris d’idiomes i de ciències, tallers de cicles formatius, exposició de treballs de recerca, l’espai de l’AMPA i molt més.

El proper dijous 9 de maig hi haurà la Jornada de Portes Obertes específica per a Batxillerat i els Cicles Formatius. On es podran realitzar tallers i veure l’escola en funcionament.

L’escola també ofereix la possibilitat de concertar entrevistes i visites personalitzades.