Alumnes de 2n d’ESO participen al Concurs de Relat Breu de la Coca-Cola

Alumnes de 2n d’ESO participen al Concurs de Relat Breu de la Coca-Cola

El dissabte 16 de març vuit alumnes de l’escola van participar a la 42a edició del Concurs de Relat Breu organitzat per la Coca-Cola. Es va fer a l’Institut Cirviànum de Torelló i la frase que havien d’escriure en algun lloc del text era: “Tinc la riquesa de no voler ser ric”.

D’altra banda, el dia 23 de març i també al mateix lloc es va fer la convocatòria en castellà, en la qual els nostres alumnes també van participar. Era la 59a edició del Concurso de jóvenes talentos de relato corto. En aquesta ocasió el tema va ser: “Era necesario parar el tiempo” i l’havien de relacionar amb un rellotge de sorra que hi havia a l’aula.

Els resultats se sabran a mitjans de maig.