Abril Sucarrat passa a la semifinal en el Concurs de Lectura en veu alta

Abril Sucarrat passa a la semifinal en el Concurs de Lectura en veu alta

El dijous 28 de març va tenir lloc a l’edifici del Sucre de Vic els Quarts de final del XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta. Els alumnes de l’escola  guanyadors del concurs intern van tenir-hi un paper destacat.

L’Abril Sucarrat (esquerra) passa a la semifinal

En la categoria de Timoners (aula d’acollia de primària i 1r i 2n d’ESO) hi va participar l’Oriana Salazar. L’Abril Sucarrat ho va fer en la categoria de Corsaris (1r i 2n d’ESO) i la Marta Guillaumes, la Júlia Fustero i la Júlia Danés en la categoria de Tropa de Corsaris (3r i 4t d’ESO).

L’Abril disputarà la semifinal a Barcelona el 26 divendres d’abril. Haurà de llegir un fragment del llibre La veritable història del capità Garfi de P.D. Baccalario.