Gran èxit del Festival i sopar solidari de Proide

Gran èxit del Festival i sopar solidari de Proide

El divendres 5 d’abril es va celebrar a la Capella-auditori de l’escola el tradicional Festival i sopar solidari de la Fundació Proide. Aquest curs els diners recaptats anaven destinats a potenciar l’educació de qualitat i accessible per als nens i nenes de Guatemala i, alhora, al projecte Ambaixadors, l’objectiu del qual és aconseguir una beca per a què un nen o nena estudiï tot un any.

El Festival va comptar amb l’actuació de molts artistes de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat. Els presentadors Maria Antentas i Roger Fontseré van donar l’entrada a tot tipus d’actuacions; cant coral, acrosport, música clàssica, música pop, cant, violoncels, dansa contemporània, rap, percussió… La capella una vegada més es va omplir de gom a gom i els assistents van poder gaudir d’un espectacle de llum i colors.

L’escola felicita a tots els alumnes implicats, a la comissió del Festival, especialment al seu director en Pep Guardia, a l’Albert Caballeria (tècnic de so) i a l’equip de FAIG de 3r que ha participat en l’organització del Festival.

Després del Festival, l’AMPA de l’escola, juntament amb la col·laboració d’establiments de Manlleu, va celebrar el Sopar solidari de Proide al menjador i a l’espai HARA de l’escola. Una vegada finalitzat el sopar va tenir lloc un bingo solidari organitzat per l’equip de FAIG APS que realitzarà un servei a la llar d’acollida de Romania al mes de juny.

La participació a les tres activitats solidàries va ser tot un èxit. Agraïm enormement la implicació de tothom per intentar fer un món millor entre tots.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies del Festival solidari al següent enllaç.