Mechanical Sharks arriba a la final de la FIRST Tech Challenge.

Mechanical Sharks arriba a la final de la FIRST Tech Challenge.

L’equip de La Salle Manlleu, «Mechanical Sharks»,
arriba a la Final de la FIRST Tech Challenge

El passat dissabte dia 6 d’abril, l’equip de «Mechanical Sharks», format per alumnes de Cicles Formatius de les especialitats de gestió administrativa, informàtica i mecànica, van participar per primera vegada a la FIRST Tech Challenge. Gràcies a l’esforç i la implicació d’alumnes i professors van arribar a la final .

Mechanical Sharks
Mechanical Sharks van ser premiats amb el “Finalist Alliance Award”

Felicitats Mechanical Sharks!

La FIRST Teach Challenge és una esdeveniment amb equips d’arreu d’Europa que competeixen tot fent aliances entre equips i traçant estratègies per aconseguir el repte proposat al robot de cada equip. Els finalistes dels diferents esdeveniments celebrats poden arribar a competir als Estats Units.

La fundació organitzadora es una entitat sense ànim de lucre i que té per objectiu promocionar les vocacions científiques i tecnològiques a traves dels valors de la innovació, creativitat, treball en equip i resolució de problemes.