42a Pujada a Peu a Montserrat

42a Pujada a Peu a Montserrat

Una vintena de participants de La Salle Manlleu a la 42a Pujada a peu a Montserrat que organitza cada any La Salle Catalunya.

Aquest any destaca el grupet que ha fet la caminada de Manlleu a Montserrat de l’1 al 4 de maig. La resta van participar en la Pujada el 4 de maig des de Manresa o altres recorreguts més curts entorn de la muntanya.

Van coincidir tots junts al Monestir i van compartir la pregària conjunta amb tota la comunitat lassal·liana.

El lema de la ruta de Manlleu era + de 300 passes de Manlleu a Montserrat, en referència al Tricentenari. És una bona metàfora perquè el nostre recorregut de fer realitat en el dia a dia l’educació d’infants i joves, seguint l’ideari de Sant Joan Baptista de La Salle, però no s’atura en el 300 i ha de continuar endavant, amb noves forces.

Es pot visualitzar el vídeo de la #PaPaM2019 al següent enllaç