Festes La Salle a 1r cicle d’ESO

Festes La Salle a 1r cicle d’ESO

Concretament el dilluns van participar, conjuntament amb els alumnes de 3r i 4t d’ESO en l’activitat “l’escola que volem” on es van treballar diferents discriminacions de la nostra societat: desigualtat de gènere, racisme, xenofòbia entre altres. Al final de l’activitat, cada grup d’alumnes (formats per un alumne de cada etapa) van fer un vídeo per denunciar aquestes discriminacions.

La tarda del dia 29 es va celebrar la cursa solidària, on els alumnes de 1r cicle corrien des del pavelló municipal fins a l’embarcador i tornaven al punt de partida. Cada alumne tenia un carnet on havia de buscar padrins per poder fer petites aportacions a la campanya de PROIDE.

El dimarts, durant tot el dia, es van celebrar les jornades esportives. Es van celebrar múltiples partits de bàsquet, futbol, tennis taula i voleibol.

Pel que fa al dijous i divendres 2 i 3 de maig, els alumnes de 1r van anar de colònies al Port del Comte. Els alumnes de 2n d’ESO van aprofitar el dijous per fer diferents tallers, mentre que el divendres van fer una visita cultural a Sant Pere de Casserres.

Podeu veure més fotografies en el següent enllaç.