Colònies a Sitges a 1r de BAT

Colònies a Sitges a 1r de BAT

Els alumnes de 1r de batxillerat van aprofitar els dos primers dies de les Festes La Salle per anar de colònies a Sitges. Dilluns dia 29 d’abril, els tres grups classe van fer una ruta a peu pel centre de la població per tal de conèixer el llegat Modernista i també les cases dels Americanos. A la tarda, el bon temps va permetre que tothom es pogués banyar a la platja. 

Al vespre, el grup es va instal·lar a la casa de colònies El Pinar, a Canyelles, i es va fer un joc de nit amb la participació de tot l’alumnat. L’endemà, dimarts 30, es van fer activitats aquàtiques al Club Nàutic de Sitges. Tots els alumnes van poder fer vela, paddle surf i caiac. Després de dinar a la casa de colònies, es va tornar cap a Manlleu. 

Podeu veure més fotografies en aquest àlbum.