La Festa del finalista de 2n de Batxillerat 2019

La Festa del finalista de 2n de Batxillerat 2019

Els alumnes de 2n de batxillerat van celebrar la festa del finalista el divendres dia 17 de maig. L’acte es va fer a l’auditori de l’escola i va comptar amb l’assistència de pares i mares, alumnes i professorat.

La Festa va ser conduïda pels presentadors Roger Fontserè i Marta Madrid (alumnes de 2n de Batxillerat). L’acte es va iniciar amb els parlaments del director, el vicepresident de l’AMPA, el subdirector i la coordinadora de batxillerat tots encoratjant als joves a buscar el seu camí de futur. Després es va passar un vídeo realitzat per professores i professors de Batxillerat amb la temàtica de “Games of thrones”, en el que apareixien fotografies d’activitats i vivències viscudes durant aquests dos anys .

Dos alumnes van llegir un text de comiat i d’agraïment a tots els professors i professores de l’escola i van demanar-los que pugessin a l’escenari on se’ls va obsequiar amb un bonic record personalitzat.

L’acte va comptar també amb l’actuació d’Aniol’s group que va fer un remix de totes les cançons que havien cantat durant el seu pas per La Salle. Al final tots els alumnes van versionar una cançó per acomiadar l’acte.

Un piscolabis va tancar la festa del finalista dels alumnes de la promoció 2017-2019.

Per veure la galeria fotogràfica de l’esdeveniment podeu clicar al següent enllaç.