Dol per la mort del nostre company Ramon Mas

Dol per la mort del nostre company Ramon Mas

Aquest dimarts 28 de maig ens ha deixat en Ramon Mas, professor durant 35 anys. Tota la comunitat educativa de La Salle Manlleu vol manifestar el seu condol i suport a la família i tenir-lo present en els moments de pregària i record.

Professor polifacètic, destaca la seva aportació al programa Lectura eficaç, amb la publicació en llibres de text del material pedagògic que va elaborar.

A part d’exercir de tutor d’EGB durant els primers anys, va ser professor de català i socials a l’ESO. També va destacar per impulsar la informàtica en els seus primers compassos els anys vuitanta, així com el seu interès i divulgació per les energies renovables, especialment l’energia solar que va treballar amb els alumnes en diferents crèdits variables.

El recordarem sempre com una persona d’una gran qualitat humana, defensor dels drets laborals i un gran professor.