1r Premi de la UManresa a treballs de recerca per a la Marta Madrid

1r Premi de la UManresa a treballs de recerca per a la Marta Madrid

El dimecres 29 de maig va tenir lloc l’entrega de premis a treballs de recerca a la Universitat de Manresa. En l’àmbit d’Economia i Empresa la Marta Madrid va guanyar el 1r premi pel seu treball “Smart cities: Les ciutats del futur”.

La Marta, en el seu treball, afirma que “una ciutat intel·ligent vol ser la ciutat de les persones” però es qüestiona si les ciutats actuals estan preparades per aconseguir aquest canvi i per encarar el futur en un marc d’equilibri per a un món sostenible. El projecte analitza objectivament, a través de l’anàlisi estadístic, la situació actual de les principals ciutats catalanes destacant la manca de transparència i el camí que queda per recórrer per fer evident les necessitats de les ciutats futures. El treball ha estat tutoritzat per l’Alba Magem.

Cal destacar, també, l’accèssit en l’àmbit d’Educació atorgat a la Gemma Madrid pel seu treball “Manlleu Educa”. El treball recull la història de totes les escoles de Manlleu a partir d’entrevistes orals amb directors, alumnes, ex-alumnes, professors, … El treball ha estat tutoritzat per la Carme Montes.