Colònies a la Seu d’Urgell i Andorra

Colònies a la Seu d’Urgell i Andorra

Els passats 27 i 28 de maig els alumnes de 3r d’ESO van anar de colònies a la Seu d’Urgell i Andorra. Durant la primera part del dilluns van poder practicar ràfting al Ràfting Parc de la Seu d’Urgell. A la tarda es va practicar un trèkking aquàtic a la zona d’Organyà.

Per finalitzar el primer dia els alumnes van participar en un gimcana per tot els cas antic de la capita de l’Alt Urgell, aprofitant la proximitat de La Salle la Seu (indret on s’allotjaven) fins al centre.

L’endemà van desplaçar-se fins a Andorra fins a l’estació d’Ordino-Arcalís. Des d’allí es va caminar fins als Estanys de Tristaina on hi havia acumulada una gran quantitat de neu. Les colònies va finalitzar després de visitar els carrers més comercials d’Escaldes-Engordany.

Podeu veure totes les fotografies de les colònies en aquest àlbum de Flickr.