Colònies de 4t d’ESO a Coma-ruga

Colònies de 4t d’ESO a Coma-ruga

Els passats 27, 28 i 29 de maig els alumnes de 4t d’ESO van realitzar les seves colònies a l’Alberg Santa Maria del Mar de Coma-ruga, a la Costa Daurada.

El temps va acompanyar i van poder realitzar totes les activitats previstes, la majoria esportives, de cohesió i treball en equip. A destacar el caiac al mar, el big paddle surf, circuit d’altura, escalada, tir amb arc, jocs olímpics i d’altres esports no tan coneguts com el poullball i l’spikeball.

A les nits es va poder visitar el poble i l’última nit els alumnes van gaudir d’una sessió de disco per acomiadar el darrer curs de l’ESO. Uns dies de convivència i amb molta activitat per a tots els alumnes i tutors i professors acompanyants.

Es pot visualitzar la galeria de fotografies de les colònies al següent enllaç.