El Centre de Formació La Salle Manlleu presenta l’Aula Workshop 4.0

El Centre de Formació La Salle Manlleu presenta l’Aula Workshop 4.0

El passat dimarts 28 de maig, el Centre de Formació La Salle de Manlleu va presentar la nova aula Workshop 4.0. Es tracta d’una aula-taller equipada amb una cambra de fred com les que fabrica l’empresa Fredvic i que es controla amb el sistema micro240nano de control a distància de l’empresa de Tona Effitronix. Les dues empreses han col·laborat perquè els alumnes del cicle formatiu de Mecatrònica puguin aprendre i aplicar el 4.0 al funcionament industrial tot obtenint diverses dades de rendiment i consum.

Durant la jornada també es va presentar la plataforma Manlleu Quatre. Aquesta plataforma té l’objectiu de convertir Manlleu en el clúster d’aquesta nova revolució i que s’ha  constituït com una fundació privada sense ànim de lucre.

Els assistents a l’acte de presentació també van poder visitar les instal·lacions de que disposa La Salle Manlleu per a la pràctica de diverses disciplines industrials.