Representació d’alumnes de l’escola al ManlleuActua 2019

Representació d’alumnes de l’escola al ManlleuActua 2019

La Salle Manlleu ha participat en la segona edició del ManlleuActua celebrat aquest passat cap de setmana. La Fundació Antiga Caixa de Manlleu, organitzadora de l’esdeveniment teatral juvenil, ha estat una de les entitats col·laboradores del FAIG ApS de 4t d’ESO. Així doncs, un grup de cinc alumnes de 4t, la Fàtima Hantari, la Mariam Al Maard, l’Andrea Fuentes, l’Amal Ourif i la Lídia Carbó, han realitzat el seu aprenentatge-servei ajudant en el disseny del cartell, la difusió de l’esdeveniment i fent una diagnosi de l’afició del jovent al teatre. A més a més, han realitzat un taller d’escriptura teatral organitzat per la mateixa entitat.

Una altra de les tasques del projecte va ser organitzar un càsting als alumnes de 3r d’ESO per a participar en el taller de lectura teatralitzada organitzat per la Fundació Antiga Caixa de Manlleu adreçat als centres de secundària municipals. Els guanyadors van ser l’Unai Núñez, en Pau Leiva i l’Helga-Marie Garrido, i aquest diumenge dia 2 de juny han presentat els resultats a l’Auditori de l’Antiga Caixa de Manlleu en la lectura de “No parlis amb estranys”.