4a edició dels Premis Ànims a l’esforç

4a edició dels Premis Ànims a l’esforç

Els Premis ÀNIMS neixen fa 3 anys d’un projecte FAIG de 3r d’ESO. Volen premiar el valor i l’esforç dels alumnes d’ESO i, també, recordar professors que van deixar empremta a la nostra escola i que, malauradament, ens han deixat en els darrers anys; en Miquel Areñas (A), la Núria Izern (NI), en Melcior Marichalar (M) i en Joan Serra (S).

L’acte de lliurament es va realitzar per cicles i va ser dirigit i organitzat per l’equip FAIG de 3r que enguany organitzava aquest esdeveniment. La celebració va comptar amb la presència dels familiars d’en Miquel, la Núria i en Melcior, juntament amb els familiars dels alumnes guardonats.

Enguany els premiats van ser: Judit Molist a 1r d’ESO, Júlia Capdevila a 2n d’ESO, Biel Vilarrasa a 3r d’ESO i Marta Guillaumes a 4t d’ESO. Felicitem als guanyadors!

Podeu veure totes les fotografies de l’acte en aquest àlbum.