3a millor presentació a la cloenda d’Eduemprèn

3a millor presentació a la cloenda d’Eduemprèn

El dissabte 15 de juny es va tancar la 3a edició d’Eduemprèn, el programa per potenciar el talent emprenedor entre els joves i emmarcat en el FAIG de 3r d’ESO.

En aquesta 3a edició van participar més de 300 alumnes de 3r d’ESO de 21 escoles de La Salle Catalunya. Els 78 equips FAIG van presentar els seus projectes davant un jurat durant 5 minuts, van explicar els seus pòsters i van mostrar els seus vídeos.

Després de les presentacions i la deliberació del jurat va tenir lloc l’entrega de guardons. L’equip de La Salle Manlleu format per la Carla Costa, l’Arnau Fernández, la Júlia Fustero i en Jordi Gurt, van obtenir el 3r premi a la millor presentació. Tots els membres de l’equip van guanyar entrades per un Scape Room a Barcelona i la participació a una Hackathon.

Aquest premi, juntament amb els altres obtinguts en les dues primeres edicions demostra el treball, el talent i l’excel·lència dels nostres alumnes i la seva implicació en els projectes FAIG d’emprenedoria.

Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.