L’Ajuntament premia quatre alumnes de 2n de Batxillerat

L’Ajuntament premia quatre alumnes de 2n de Batxillerat

Divendres dia 14 de juny a les sis de la tarda es va fer el lliurament dels premis de treballs de recerca de l’Ajuntament de Manlleu a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu.

El veredicte del jurat va decidir atorgar exaequo en la categoria d’Humanitats i Ciències Socials el premi als treballs següents: “L’aiguat de 1940 a Torelló” de Gemma Viñeta Castany tutoritzat per Vicenç Devesa i “Autoaprenentatge” d’Aniol Casassas amb Rosa Collell com a tutora.

Pel que fa a la categoria de Ciències experimentals i tecnologia, el premi se’l va endur Núria Fabré Andreu amb un Treball titulat “Xocolata (el somriure universal), tutoritzat per M. Carme Montes. També amb la mateixa professora tutora, Gemma Madrid va guanyar en la categoria Ciutat de Manlleu amb un estudi sobre les escoles de Manlleu titulat “Manlleu educa”.

El jurat, format per professionals llicenciats en diferents disciplines, van destacar la gran qualitat de tots els treballs.