Els alumnes de 2n d’ESO graven a l’emissora de l’escola

Els alumnes de 2n d’ESO graven a l’emissora de l’escola

Els alumnes de 2n d’ESO han finalitzat el PIC Humanístic titulat “A través de les ones” amb la gravació de cinc magazines des de l’emissora de l’escola. Cada equip ha participat en les gravacions després d’haver treballat els mitjans de comunicació, el llenguatge periodístic, etc.

Prèviament el mes de març, coincidint amb l’inici d’aquest segon PIC, hi va haver una votació entre els alumnes de segon i professors per posar un nom a l’emissora; finalment el nom més votat va ser Ona Salle 18 80.

Podeu escoltar els 5 magazines en els següents enllaços:

També cal destacar la participació d’alguns alumnes del FAIG de 2n d’ESO i altres alumnes de l’escola en l’emissió dels 2 programes Manlleu Educa que va emetre Ràdio Manlleu els passats 15 de maig i 19 de juny.

Manlleu Educa – 15 de maig
Manlleu Educa – 19 de juny