Festa del finalista de 4t d’ESO 2019 i sortida fi de curs

Festa del finalista de 4t d’ESO 2019 i sortida fi de curs

El passat dijous 20 de juny al vespre es va celebrar la Festa del Finalista de 4t d’ESO de la promoció 2015-2019.


L’acte es va iniciar amb la projecció d’un Fotocall dels alumnes graduats i la benvinguda dels presentadors. Seguidament, va comptar amb els parlaments del director Josep I. Solsona i la presidenta de l’AMPA Marga Padrós encoratjant a tots els alumnes graduats a que siguessin protagonistes del seu futur i desitjant-los molta sort.

A continuació la Jacqueline Alcalà va interpretar una cançó amb una veu genuïna que va fer posar la pell de gallina a tots els assistents.

Reconeixements projectes FAIG ApS

Tot seguit es van lliurar els reconeixements als projectes FAIG d’Aprenentatge i Servei. Els guardonats van ser els següents:

Millor infografia (vot popular alumnes de 3ESO i 4ESO):

  • Ràdio Manlleu (Random): Arnau Parramon, Enric Solé, Laura Maneja, Yeray Gómez i Ariadna Rodríguez.

Reconeixements a millors projectes a l’esforç, implicació, creixement personal i superació:

  • Centre Obert Tripijoc (Fàtima Sammar, Wissal Bourass i Sihame Talbi)
  • Centre de dia Josep Roqué (Manal El Atmany, Júlia Muñoz, Sígrid Jofre, Laia Puntí i Judit Gallardo)
  • Piscina Municipal (Gerard Bautista, Pol Bigas, Marta Corominas, Iraida Roca i Jacqueline Alcalá).

Aquest curs es va reconèixer les millors defenses individuals de les experiències del projecte. Els dos millors, l’Arnau i la Marta, van realitzar el seu “speech” en directe davant de tots els assistents a la festa.

  • Mencions espcials: Cherno Baldeh (Hort del Sarró) i Íngrid Bermúdez (ApS Romania)
  • Primers premis: Arnau Parramon (Ràdio Manlleu) i Marta Guillaumes (Escola Quatre Vents)
Text i vídeos molt emotius i divertits

A continuació, els alumnes van llegir uns versos molt divertits sobre alguns dels professors i, seguidament, un text on es resumia les experiències i emocions al llarg dels quatre cursos, el qual va emocionar a tot el públic, i es va visualitzar un vídeo creat per ells de moments divertits i espontanis que van posar el to còmic a la vetllada.

Tot el claustre de professorat va realitzar un vídeo on hi apareixien fotografies i vídeos de resum dels quatre anys amb l’“Operació triomfar a l’ESO” com a fil conductor.

Per acabar, la Martina Bonet, en Lluc Solé i l’Aniol Valls ens van obsequiar amb una peça musical per emmarcar i es va procedir al lliurament de les Orles de la promoció 2015-2019 a càrrec de la cap d’estudis d’ESO, la Dolors Arumí, i els quatre tutors de 4t d’ESO.

La vetllada va finalitzar amb una actuació musical conjunta de l’alumnat, tot versionant la cançó “Mamma mia”, i un piscolabis a fora al pati per a tots els assistents (pares i mares, familiars, alumnes, amics i professors).

Es pot visualitzar la galeria de fotografies de la Festa del Finalista de 4t d’ESO 2019 al següent enllaç.

Sortida de final de curs

L’endemà al matí, tots els alumnes de 4t amb els tutors, en Tom i la Núria van poder gaudir d’una última sortida lúdica i molt refrescant al parc aquàtic de Waterworld a Lloret de Mar.

Des de l’escola, us volem felicitar per la graduació i desitjar-vos tota la sort del món en aquesta nova etapa que comença!