Investigació científica a l’estiu

Investigació científica a l’estiu

L’alumna de batxillerat Anna Fustero ha participat aquest estiu al programa internacional Barcelona International Youth Science Challenge 2019 (BIYSC) de la Fundació la Pedrera.

L’Anna ha tingut l’oportunitat de poder treballar sota la supervisió d’investigadors del centre de biotecnologia CRAG, localitzat a la UAB, durant un període de dues setmanes. La recerca científica, portada a terme als laboratoris del centre, s’ha basat en localitzar el gen responsable del color taronja de la polpa del meló ja que aquest color mostra, a simple vista, la presència de beta-carotè (pro-vitamina A), el qual té una valor vitamínic molt important pel correcte funcionament del cos humà.

Experiències com aquesta permeten als nostres alumnes treballar en la seva vocació de futur.