Concentració per l’emergència climàtica

Concentració per l’emergència climàtica

La iniciativa de la Comissió d’Escola Verda i de l’Eskamot Verd per mobilitzar el divendres 27 tots els escolars de Manlleu va evidenciar el compromís que tenim també com a centre en potenciar en els nostres alumnes un canvi de mentalitat que impulsi el canvi de model productiu i de consum per garantir un món més just i sostenible.

La concentració es va realitzar a la Plaça Fra Bernadí en motiu de les mobilitzacions proposades per Fridays For Future a tot el món. Una iniciativa que va iniciar l’activista adolescent sueca Greta Thunberg. A part de tot l’alumnat i professorat d’ESO de l’escola hi van participar alumnes d’altres centres escolars de Manlleu que van llegir uns manifests de protesta i reivindicació vers el canvi climàtic. L’acte va comptar amb els parlaments de l’excel·lentíssim alcalde Àlex Garrido, alguns dels regidors de l’ajuntament i l’actuació musical del saxofonista Pep Poblet.

Tot i els problemes de so, la iniciativa va ser tot un èxit i cal felicitar-ne l’organització. Esperem que actes com el de divendres ajudin a conscienciar al món de la importància de ser curosos amb l’entorn que ens envolta.