Convivències de 2n de BAT a Cambrils

Convivències de 2n de BAT a Cambrils

Els alumnes de 2n de batxillerat han començat el curs amb una sortida de convivències a Cambrils. Dijous dia 26 van gaudir del bon temps fent els 15 quilòmetres de camí de Ronda que separen Altafulla de Tarragona. Durant el trajecte van poder banyar-se a la platja i gaudir del paisatge i els companys. 

Després d’instal·lar-se a la casa de colònies La Marinada, de Cambrils, es van banyar a la piscina. Havent sopat, els alumnes van poder fer els jocs de nit que ells mateixos havien preparat en una tutoria. L’endemà es va fer una gimcana a Tarragona per grups. Les diferents proves els van portar a descobrir els monuments i espais més importants de la ciutat romana i medieval.

Podeu consultar més fotografies en aquest àlbum.