Xerrades d’Emprenedoria als alumnes de Cicles Formatius

Xerrades d’Emprenedoria als alumnes de Cicles Formatius


El passat 23 de setembre de 2019 vàrem celebrar la primera xerrada sobre emprenedoria. En aquesta ocasió, l’alumne Ruben Silva, emprenedor dins el sector de la informàtica durant 8 anys, va explicar la seva experiència als alumnes d’Informàtica, Mecànica i Mecatrònica de grau superior.


Les xerrades sobre emprenedoria a Cicles Formatius s’emmarquen dins el mòdul Empresa i Iniciativa emprenedora.


Divendres 4 d’octubre va ser el torn d’en Pere Casas, ex-professor de l’escola i emprenedor en el camp de la informàtica. En aquest cas, la xerrada va anar dirigida als alumnes de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.


 Aquestes xerrades s’ emmarquen dins el Mòdul d’Empresa i Iniciativa emprenedora i cerquen apropar experiències reals a els alumnes de cicles formatius de La Salle Manlleu.