Jornada FEM XAS a 1r d’ESO

Jornada FEM XAS a 1r d’ESO

Un any més els nostres alumnes de 1r d’ESO, 59 en total, junt amb els alumnes de La Salle Mollerussa de la mateixa edat, han participat en el FEM-XAS, que organitza l’Equip de Pastoral del Sector Catalunya de La Salle Catalunya

La pau i el silenci del bell entorn del Casal La Salle de Veciana, a la vora del riu Anoia que dóna nom a la Comarca, s’ha omplert, per un dia, del soroll i l’alegria dels alumnes de Mollerussa i Manlleu. Les diferents activitats lúdiques tenien per objectiu que els nois i noies s`apropessin de la figura del nostre Fundador, Sant Joan Baptista de La Salle. Al final de la jornada ens hem aplegat en la cripta del Casal per compartir una pregària que ha estat ben participada.

Una bonica experiència que de ben segur deixarà un bon record en l’ànima dels nostres joves alumnes. 

Per poder visualitzar l’àlbum de fotografies de la jornada clicar aquí.