Visita a centres europeus dins el Programa Erasmus Plus

Visita a centres europeus dins el Programa Erasmus Plus

L’Ivan Parés, cap de departament d’electricitat de Cicles Formatius de La Salle Manlleu és a Brussel·les, juntament amb altres professors de La Salle ARLEP, visitant escoles dins el programa Erasmus Plus.

Professors de La Salle ARLEP visitant Athénee Royal de la Rive Gauche de Brussel·les (Bèlgica).

Al llarg del curs, alguns professors de Cicles Formatius realitzen diverses visites a centres educatius de diferents ciutats europees amb l’objectiu d’establir sinergies prèvies a les experiències Erasmus dels nostres alumnes. Dilluns 21 d’octubre, un grup de professors de La Salle ARLEP var estar a l’Athénee Royal de la Rive Gauche de Brussel·les (Bèlgica).

L’Ivan Parés està visitant centres i empreses de Bèlgica dins el programa Erasmus Plus.

Dimecres 27 van visitar una empresa de reciclatges informàtics, orientada al sector industrial i domèstic.

Professors de La Salle ARLEP visiten centres i empreses a Bèlgica.