33a Caminada popular La Salle

33a Caminada popular La Salle

El passat diumenge 27 d’octubre es va realitzar la 33a Caminada popular organitzada per l’AMPA de La Salle. Unes 70 persones, poc jovent, van participar dels 13 Km del recorregut i van fer companyia a la “Pubilla de la Plana”. Una boira persistent donava un toc de misteri als diferents i bells paisatges. Es van poder observar els efectes de la riuada del Ter de la setmana anterior.

En tot moment la magnífica organització i senyalització de l’AMPA va facilitar el seguiment del recorregut. A més a més, d’una excel·lent botifarrada a mig camí per agafar forces i a l’arribada tots els participants van rebre un petit obsequi. Un matí rodó i amb molt bon ambient entre caminants.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de la jornada cedit per un dels caminants al següent enllaç.

El Germà Cesc també va fer un àlbum de la Caminada. Podeu clicar al següent enllaç.