Alumnes de 4t d’ESO participen a la primera jornada sociosanitària d’Osona

Alumnes de 4t d’ESO participen a la primera jornada sociosanitària d’Osona

El passat divendres 25 d’octubre es va realitzar a la Residència AURA de Manlleu la primera jornada sociosanitària d’Osona, CUIDA’M.

Un grup de 10 alumnes de 4t d’ESO acompanyades per la Dolors Dorca van poder participar a tallers com el de Caixes de vida, Juguem el bingo intergeneracional, un de reanimació i van poder jugar a l’Escape Room “Enigmes de Gaudí” realitzat per una residència d’Aiguafreda .

Tanmateix, van poder escoltar experiències i vivències amb professionals del sector sociosanitari i alhora van poder escoltar les necessitats i deficiències que més troben la gent més gran.

Una tarda molt enriquidora i molt útil per als alumnes que volen encaminar els seus estudis cap al món sociosanitari. Una activitat relacionada amb el FAIG APS de 4t d’ESO per orientar als alumnes a la seva tria de projectes i entitats.