Sortides culturals de batxillerat

Sortides culturals de batxillerat

El dijous 31 d’octubre els alumnes de batxillerat van fer sortides culturals per itinerari. Un grup format per humanístics i socials de primer i segon van fer una ruta per la Barcelona romana i una visita al Museu d’Història de la Ciutat.

Com a part del currículum de l’assignatura d’Economia de l’Empresa, els alumnes de l’itinerari 4 de segon van visitar dues empreses per conèixer el teixit empresarial de la nostra comarca: Vic Brewery, de cervesa artesana, i la Cooperativa Plana de Vic. Els de primer, en canvi, van anar al Campus La Salle Barcelona i van realitzar un taller sobre la viabilitat empresarial relacionada amb les aplicacions per a mòbil. Els alumnes dels itineraris 7 i 8 també van treballar al Campus La Salle les aplicacions mòbils, però des d’un punt de vista tecnològic. 

Els biosanitaris de tots dos cursos es van posar el davantal a la Fundació Alicia de Món Sant Benet per fer dos tallers sobre cuina: el primer relatiu als fenòmens culinaris vistos des d’un punt de vista científic i l’altre basat en l’aproximació a l’entremat social de l’època medieval a partir de la pràctica culinària. 

Finalment, els alumnes de Física van anar al CosmoCaixa per tal de visitar el museu, on van fer un taller d’electricitat.