Xerrades de Projecte Empresarial a CF

Xerrades de Projecte Empresarial a CF


El dijous 7 de novembre, la Ivette Serra va compartit la seva experiència com a jove empresària al capdavant de les Hamburgueseries @beivemanlleu i @beivevic. Les hamburgueseries Beive estan orientades a donar un bon servei amb un producte de molt bona qualitat, que no estigui renyit amb un servei més ràpid, la carta take away.

La Ivette és una jove emprenedora plena d’energia i vitalitat, creativa, treballadora i amb les idees molt clares. Li encanta la seva feina, i es forma constantment per millorar dia a dia. Va ser un plaer gaudir de la seva experiència.


El passat dijous dia 10 d’octubre vam celebrar una xerrada relacionada amb el  Mòdul de Projecte empresarial d’Administració i Finances. En aquesta ocasió la Sílvia Valenciano i en Joan Espino van ser els responsables de compartir la seva experiència empresarial. La Sílvia és dissenyadora de joies i bijuteria a Recién Llovido d’Hostalets de Balenyà i en Joan es dedica a la part comercial del negoci i, a més a més, gestiona una marca pròpia de roba esportiva HUM.La Sílvia ha aconseguit fer realitat el somni de dedicar-se al disseny i a la fabricació de joieria artesanal. Fa quinze anys que va engegar el seu propi negoci, una botiga-taller de joiera als Hostalets de Balenyà, Recién Llovido, que és basa en l’exclusivitat dels seus dissenys; peces amb motius florals que evoquen la natura i l’entorn que l’envolta.

En Joan és el responsable de la part de màrqueting i publicitat. A més a més, des de fa aproximadament dos anys, ha creat HUM, una línia juvenil de roba esportiva on hi projecta la seva creativitat i les seves inquietuds.


«Muntar un negoci comporta molta feina, moltes hores i molts mals de cap. Per això és imporant que t’apassioni el que fas.»


Durant la xerrada van explicar als alumnes de Cicles Formatius de segon curs Grau Superior d’Administració i Finances els inicis dels seus negocis i l’evolució al llarg dels anys. També van parlar sobre la font de la seva inspiració i de la importància del màrqueting i la publicitat.