Helena Codony guanya el premi Salle Catalunya educació de Batxillerat

Helena Codony guanya el premi Salle Catalunya educació de Batxillerat

Dissabte 16 de novembre a La Salle Torreforta es van lliurar els premis de La Salle Catalunya educació 2019. En la categoria de Batxillerat l’Helena Codony va rebre el primer premi pel seu treball de recerca “Els rostres d’acollida”.

Des de la mateixa portada el treball transmet emocions al qui el llegeix. L’acollida és un tema força recorrent en els treballs de recerca. No obstant, l’Helena, després de la seva experiència en una llar d’acollida de Romania durant el projecte FAIG APS, sap trobar el fil conductor que el fa únic. El relat de la vida de quatre joves acollits en diferents situacions i països, fa viure el món de l’acollida des de dins, en primera persona, les alegries i els desenganys, els seus entrebancs i els seus projectes de futur. Un dels punts claus fou trobar i seleccionar els quatre perfils ideals. Edats molt diverses, casos complexos i situacions extremadament dures, en les que hi acabes empatitzant. En definitiva, uns exemples de superació d’alguns dels joves acollits i una gran estimació i dolçor de les famílies acollidores. Emocions a flor de pell.

Xevi Faja, tutor orientador del treball.

Des de l’escola es dona l’enhorabona a l’Helena pel seu treball i dedicació i per la maduresa en les seves reflexions. Li desitgem tota la sort del món en tots els seus projectes de futur.