Una visita molt S_ÀVIA

Una visita molt S_ÀVIA

Durant aquest mes de novembre, els nois i noies de 3r d’ESO hem fet visites als avis i àvies de la residència AURA. Des de l’àrea de l’àmbit lingüístic, i per millorar la comunicació havíem preparat una notícia d’actualitat per comentar-la amb els avis. Perquè l’explicació fos més propera ens vam repartir en grups intergeneracionals de quatre o cinc. Els avis i àvies estaven predisposats a escoltar-nos i a posar-nos nota.

Al principi, a alguns companys els va costar mantenir una conversa estable amb els avis i àvies, però finalment tots vam acabar realitzant l’activitat amb satisfacció. Va ser una estona molt agradable, l’ambient era genial, els avis estaven molt interessats;  encara que preferien donar-nos consells sobre els estudis, les amistats, la família…Ens van explicar les seves experiències i ens van desitjar una bona vida. El consell que més es va repetir: -no deixeu d’estudiar, i feu el que més us agradi.

Un  “s_avi” consell i una bona activitat que repetiríem.

Notícia redactada per alumnes de 3r d’ESO

Júlia Soler, Gina Rierola i Elisenda Puig