Visita a l’exposició i a la fàbrica de Gràfiques Manlleu

Visita a l’exposició i a la fàbrica de Gràfiques Manlleu

Durant l’ultima setmana de novembre, els alumnes de Cultura Audiovisual de 1r i 2n de Batxillerat i els alumnes de 4t d’ESO que realitzen l’optativa d’Economia tenen l’oportunitat de visitar l’exposició al Museu del Ter de l’empresa centenària Gràfiques Manlleu. On hi ha un recull de les primeres i històriques impremtes Contijoch, les quals van ser restaurades el curs passat per alumnes del FAIG APS de 4t. Alhora van poder observar el pas de temps en la producció d’etiquetes i cartells publicitaris.

Tot seguit, es van apropar a la fàbrica de la mateixa empresa i van poder observar tot el procés d’estampació, fabricació de la planxa i creació de l’etiqueta. Una sortida que va ser tot una experiència real d’una empresa centenària i molt arrelada a l’entorn industrial de Manlleu.

Els alumnes van poder comprovar que es tracta d’una empresa on la responsabilitat social i la conservació del medi ambient són elements clau.