Jornada d’Obertura d’Eduemprèn al FAIG de 3r d’ESO

jornada d'obertura Eduemprèn 2019-2020

Jornada d’Obertura d’Eduemprèn al FAIG de 3r d’ESO

El passat 25 de Novembre es va celebrar al campus La Salle-URL la Jornada d’Obertura d’EduEmprèn.

Primerament, es va assistir a la presentació de diferents projectes d’alumnes i de professionals en actiu, en relació amb l’exposició itinerant “Ciència i tecnologia en femení” que pretén fer visibles dones amb feines dins l’àmbit científic i tecnològic. Entre les exposicions dels alumnes va destacar la del grup de 4t d’ESO del nostre centre, guanyador d’un premi el curs passat, que proposava la creació de l’app “Equalify” per controlar i analitzar el llenguatge sexista a la música.

Després d’un refrigeri ofert a la pausa, els alumnes van poder realitzar un taller dedicat a l’emprenedoria social on es posava en pràctica una de les dinàmiques més innovadores de l’emprenedoria: el Candy Innovation Model.  Sota el lema “Observa, Proposa i Transforma”, els estudiants van treballar, juntament amb alumnes d’altres centres de La Salle Catalunya, en la recerca d’idees i solucions innovadores per a les que, segons l’ONU, constitueixen els reptes i problemàtiques del segle XXI.

EduEmprèn constitueix una iniciativa destinada als alumnes de FAIG de 3r d’ESO i es promou des del parc d’innovació La Salle Technova Barcelona amb l’objectiu de potenciar els valors i les competències pròpies de l’emprenedoria.

Podeu veure totes les fotografies en aquest àlbum de l’escola, en aquest àlbum del Campus i també el vídeo: