Creativitat i art al FAIG de 1r d’ESO

Creativitat i art al FAIG de 1r d’ESO

El passat 22 de novembre els grups de 1r d’ESO van finalitzar la fase Input del Pic Humanístic de FAIG, que realitzen en paral·lel amb els companys de La Salle Manresa. El tema treballat enguany és L’art de crear. Els alumnes han pogut exercitar la seva creativitat en tres àmbits: el teatre, la cuina saludable i els graffiti. El matí el van dedicar a elaborar els plats de cuina creativa que prèviament havien projectat i que seguidament van ser exposats a la sala de HARA.

A la tarda, a l’església, van tenir lloc les representacions teatrals basades en la tècnica del mim que havien estat preparant i assajant les setmanes prèvies. Ambdues activitats es van dur a terme en grups cooperatius i van ser puntuades pels professors i pels mateixos alumnes. Quant als graffiti, el disseny guanyador serà materialitzat també pels alumnes en un mural més endavant.

Es poden visualitzar més fotografies clicant al següent enllaç.