Botifarrada solidària a Batxillerat

Botifarrada solidària a Batxillerat

El dia 20 de desembre i com a acte de la Campanya de Nadal es va fer a batxillerat un esmorzar solidari. La pluja no va deixar fer les botifarres a fora i es van fer a la cuina, però això no va impedir que l’activitat es desenvolupés amb el mateix bon ambient que altres anys. Els alumnes delegats de les classes de 1r van van preparar els entrepans i els van repartir entre els companys. 

En total es van comprar 95 baguettes i es van fer 195 entrepans amb 33,5 quilos de botifarra. Es van servir també 27,5 litres de beguda. Els diners recaptats amb la venda d’entrepans, en què va col·laborar gairebé la totalitat de l’alumnat, han estat destinats als projectes solidaris de La Salle Comtal, que treballa sobretot al barri del Raval de Barcelona. En total es van recollir 363, 54€ en un matí de convivència i solidaritat entre alumnes i professors de batxillerat. 

La matinal es va completar amb tallers de jocs, manualitats, esports, karaoke i cinema. A més, els alumnes de 2n van participar en la filmació d’un shuffle amb ambientació i música nadalenca.