265 kg de solidaritat a la campanya de recollida d’aliments

265 kg de solidaritat a la campanya de recollida d’aliments

Com cada any i dins la Campanya de Nadal, l’escola contribueix al Gran Recapte que organitzen els Bancs d’aliments de Catalunya. Del 2 al 13 de desembre es recullen els aliments que porten els alumnes i famílies, es classifiquen i es porten a El Sarró-Manlleu aliments solidaris

A l’acollida dels alumnes del matí es reflexiona i es debat sobre la necessitat de ser solidaris, els delegats JUSP de cada classe han estat els grans dinamitzadors durant les últimes setmanes de desembre. La manca d’una millora econòmica perceptible per a tota la població del nostre país ha generat un augment de les desigualtats i de la quantitat de persones mancades d’allò més imprescindible per viure. Els infants en són un dels col·lectius especialment afectats. Per ajudar a pal·liar aquesta situació, des de La Salle es tira endavant aquesta iniciativa solidària. 

Els aliments que més s’han recollit en la campanya d’aquest curs han estat aliments infantils, així com també, llegums cuits, llet, pasta, cacau en pols, cereals i galetes .

Delegats JUSP lliuren els aliments a El Sarró Banc d’aliments

En total, entre les classes de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat, s’han recollit més de 265 kg d’aliments. El reconeixement per a la classe que ha portat més aliments infantils, un dels objectius d’enguany, és per 2n d’ESO B i el reconeixement a la classe més activa i solidària és per 4t d’ESO A amb 67kg d’aliments recollits.

Classe de 4t A, la més activa i solidària

Moltes gràcies per la vostra implicació i enhorabona als responsables de Pastoral de l’escola per la dedicació i bona feina que fan any rere any.